De Verdieping

Na De Basis kun je je verder verdiepen en bekwamen in de kunst van nuchter leven.

Er zijn weken in Frankrijk speciaal voor na De Basis.

 

Ook zijn er weken die niet speciaal gaan over nuchter leven.

De Verdieping

voorjaar of najaar 2021

 

man grass loungechair

Kom tot jezelf in rust en ruimte

 

In De Kunst van Nuchter Leven draait alles om het in contact zijn met Essentie oftewel True Nature. In deze week ga je hier verder mee aan de slag. Je kunt bezig gaan met vragen als: 'Waar en wanneer ga je bij jezelf vandaan? Als je bij jezelf bent, waar ben je dan eigenlijk?'. In deze week is er volop ruimte om in rust en aanwezigheid hiermee bezig te zijn. Deze week is speciaal voor mensen die eerder training De Basis deden.

 

We zijn veel buiten. Dagelijks behandelen we thema's zoals vrijheid versus grenzeloosheid en angst en boosheid. We werken met deelpersoonlijkheden en de innerlijke criticus. Je krijgt theorie, soms modellen en je reflecteert in groepjes. We leren je werkvormen die je ook thuis kunt gebruiken. Rode draad deze week is jouw onderzoek naar een persoonlijk dilemma, issue of levensvraag.

 

Trainers deze week zijn Jan Kirpestein en Petra Moes. Buiten de trainingstijden kun je veel op jezelf zijn of juist anderen opzoeken, net wat bij jou en in het moment past.

Wij zorgen voor alle maaltijden. We vragen je om dagelijks een klusje te doen in het reilen en zeilen van de week. Je kunt in een eigen tent (of busje) slapen of in een accommodatie van ons.

 

Le Puy Ardouin heeft voldoende mogelijkheden om te ontspannen en tot rust te komen, zo is er een verwarmd zwembad en een heerlijke houtgestookte sauna met uitzicht op het dal. Daarnaast vinden wij het leuk om je uit te nodigen om met ons op pad te gaan en de mooie Vendee te verkennen.

 

Als je wilt is extra individuele coaching met Jan of Petra mogelijk.

 

najaar: 18 sep. 18.00 uur - 23 sep. 22.00

Landgoed Le Puy Ardouin

495 euro

(training 200 / catering 210 / btw 85)

Daar komen de kosten voor je accommodatie bij. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.

Met eigen tent betaal je slechts 646 euro!

6 - 8 deelnemers

 

Heb je interesse in een week?

Meld je dan aan via een berichtje.

We nemen daarna snel contact met je op. 

 
 

de verdieping advertentie essentie

“Dat stoppen met drinken was zo gedaan.

Waar ik nog wel een tijd mee bezig ben geweest is het managen van mijzelf en mijn emoties. Daar viel veel te leren en te ontdekken.

Anja Meulenbelt