Hier een update van, en laatste oproep voor, de crowdfundingsactie van het boek De Kunst van Nuchter Leven. Inmiddels is er door 171 (!) donateurs 9834 euro gedoneerd. Dit hoge bedrag is natuurlijk een super resultaat maar wat mij vooral in het hart raakt is het grote aantal betrokken mensen. Dat voelt ondersteunend en geeft ook aan dat er behoefte is aan dit verhaal. Mensen willen lezen over dit onderwerp, hun eigen ervaring met nuchter leven delen of de boel nog eens opfrissen.

De actie is bijna afgelopen. Dit weekend is je laatste kans om een donatie te doen en zo'n leuke tegenprestatie te krijgen. Voor 40 euro krijg je het gesigneerde boek, dat is maar een tientje meer dan je in de winkel betaalt. Heb je liever iets unieks? Dat kan! Je kunt ook kiezen voor een handgeschreven persoonlijke opdracht speciaal voor jou of een dierbare voor in het boek. Dat worden collectors items : )).

Als kers op de taart krijgen alle donateurs een uitnodiging voor de feestelijke lancering in september.

>> naar de crowdfunding pagina >>

Help jij ons mee de 10K te halen?

 

voortgang

Inmiddels is er de afgelopen weken een nieuwe samenwerking ontstaan met boekenmaakster 'pur sang' Kaire Guthan. Ik ben heel erg blij en trots dat zij de vormgeving gaat verzorgen. Haar strakke stijl en gevoel voor schoonheid heeft veel raakvlakken met dat van mij en de eerste contacten zijn zeer veel belovend.

Wat betreft de uitvoering wordt het spannend. Eind van deze week moet de definitieve tekst klaar zijn en dat is fijn en een beetje pijnlijk tegelijk. Zolang ik met het idee leef dat alles nog mogelijk is voelt dat vrij, vlinderachtig en creatief. Nu moeten er definitieve keuzes gemaakt worden. Dat zal ruimte en lucht geven, de begrenzing geeft stevigheid en maakt het concreet.  En ik zal 'darlings' moeten 'killen'. Dat is niet altijd makkelijk.

Maar aan de bak dus.

Met de tekst.

Met de beelden.

Met de fijne professionele mensen om mij heen.

Man, wat een dankbaarheid. Soms plof ik er bijna van uit elkaar.