We vinden het ontzettend leuk en fijn om de trainingen te geven, vooral het contact met jullie, deelnemers (to be). Daarom is het zo jammer dat we veel mensen daarna niet meer zien. Misschien heb je dat zelf ook wel met het groepje waarin je de training hebt gevolgd. Dat het leuk zou zijn iemand weer te zien maar dat het niet lukt om tot een afspraak te komen. Misschien ook lees je de nieuwsbrief al een tijdje en zou je een keer willen kennismaken. Om al die redenen én omdat we ook graag nog wat inhoud meegeven is er op 31 januari een nieuwjaarsborrel. Het is een Helderder Sessie nieuwe stijl.

Je bent welkom bij Meneer Chocola / Mevrouw C in Scheveningen op 31 januari om 16.00 uur.

We starten met koffie, thee en wat lekkers, daarna, om 17.00 uur, is er een praatje van Rob Vissers. Rob is ex-deelnemer en leidt mensen op in de gezondheidszorg. Hij heeft speciale interesse in het onderwerp stress en alcohol en heeft zich daar de laatste tijd in verdiept. Graag deelt hij zijn nieuwe inzichten daarover en die zijn razend interessant! Vervolgens is er nog een drankje (er is 0,0 bier van de tap en fijne frisjes) met lekkere borrelhap. We verwachten rond 19.00 af te sluiten.

Kom je ook? Je bent erbij voor 15 euro. Dat is inclusief drankjes, zoete en hartige hapjes en de lezing. Je bestelt hier je kaarten.