Over de HELDER Community

De Helder Community is voor iedereen die niet drinkt of overweegt met alcohol te stoppen. Of je nu gisteren je laatste wijntje dronk of 20 jaar geleden ... je bent welkom!

Als premium member van de community heb je toegang tot het forum. Het forum is het 'digitale dorpsplein'. Hier wissel je ervaringen uit, je ups and downs, vind je tips en kun je je vragen stellen aan Petra en andere leden. Je kunt als ouwe rot de 'rookies' een hart onder de riem steken en als beginneling een nieuw en fris licht werpen vanuit jouw beleving.

Premium members krijgen 10 euro korting op de Helderder Sessies, deze korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen in de shop. De korting is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Premium members krijgen in de toekomst speciale aanbiedingen zoals korting op toegang tot events en producten.

Premium lidmaatschap is een mogelijkheid voor mensen om het werk van Petra Moes / De Kunst van Nuchter Leven een duwtje in de rug te geven. Draag je het werk een warm hart toe en wil je het ondersteunen? Dan kun je lid worden en is die bijdrage als een donatie.

Kijk hier voor informatie over de lidmaatschappen.

Wanneer je je afvraagt waarom deze betaalde lidmaatschappen er zijn of andere vragen hebt over het forum, kijk dan hier bij de vragen en antwoorden over het premium lidmaatschap.