Collega coaches en trainers

De afgelopen jaren hebben Jan en Petra regelmatig een weekend De Basis gegeven. In dit weekend kregen deelnemers inzicht over hun alcoholgebruik en vonden ze een nieuw perspectief om makkelijk nuchter te gaan leven. In oktober 2022 gaven ze deze training voor de laatste keer. Het is van belang om naast online werk een aanbod te hebben met live contact. Daarom leiden Jan en Petra nu professionals op om te werken met de methode De Kunst van Nuchter Leven.

 

Wil je graag een individueel coachingstraject of heb je interesse in een workshop of training? Je kunt terecht bij onderstaande coaches en trainers.

 

Gilleske Kreijns

Mijn naam is Gilleske Kreijns. Ik help je om ontspannen in het leven te staan. Uit je hoofd, in je lijf en lichter in het leven. 

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van angst, depressie, stress en alcoholafhankelijkheid. Ook ben ik auteur, yoga- en meditatiedocent, mindfulnessdocent en coach. Ik bundel graag mijn kennis en ervaring om anderen te helpen naar een lichter leven.

Alcohol drinken was voor mij normaal, maar na mijn 40ste begon ik mijn drinkgedrag steeds meer als een probleem te zien. Ik vond het lastig om niet of weinig te drinken, terwijl ik tegelijk vond dat ik als yogadocent een lichtend voorbeeld moest zijn: een soort Jekyll en Hyde-verhaal. Het worstelen met de vraag of ik wel of niet zou gaan drinken, kostte zo veel energie. 

Uiteindelijk ben ik na de tweedaagse training Vrij van Alchol helemaal gestopt met drinken. En dat is iets wat ik iedereen gun. Het leven zonder alcohol is zoveel mooier, intenser en creatiever. Omdat ik dit graag wil delen met zo veel mogelijk mensen, volgde ik de leergang De Kunst van Nuchter Leven voor Professionals van Petra Moes en Jan Kirpestein.

Maak jij je zorgen over je alcoholgebruik, of ben je gestopt en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Laat mij je dan helpen. Op mijn website lees je alles over mijn achtergrond en mijn aanpak. Hoe kan ik je helpen?

Henriette van der Wielen

Mijn naam is Henriette van der Wielen en ik geloof in een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn, daar wil ik met mijn coaching graag een bijdrage aan leveren.

 

In 2017 stopte ik, na jaren van regelmatig teveel drinken, met alcohol. Dat lukte door de basistraining bij Petra. Ik hoefde er niet meer voor te vechten omdat ik een helder besluit had genomen dat stond als een huis.

 
In de jaren erna ben ik me verder gaan ontwikkelen. Ik volgde de driejarige coach opleiding bij Phoenix en verschillende trainingen op het gebied van bewustzijn. Ook deed ik de leergang De Kunst van Nuchter Leven voor Professionals van Petra Moes en Jan Kirpestein. Stoppen met drinken is voor mij uiteindelijk een stap naar verdieping geweest. Ik voel me meer in contact met mezelf en met anderen.
 

Afgelopen jaar ben ik gestart met mijn eigen coach praktijk. Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching en ik geef de tweedaagse training Vrij van Alcohol. Deze training is gestoeld op de principes van de Kunst van Nuchter Leven.

 

Heb je interesse? Op mijn website vind je meer informatie, ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten.