Wie is Petra

Ik ben Petra Moes. Ik stopte met drinken in 2003 en heb mij sindsdien verdiept in het fenomeen 'meer drinken dan je lief is'. Deze jarenlange studie en ervaring zijn de basis van de succesvolle methode Voorbij Alcohol.

  • Ervaringsdeskundige.

  • Begeleid ruim 15 jaar groepen en individuen bij het stoppen met drinken.

  • Afgestudeerd psychosyntheticus (bachelor) en gecertificeerd trainer van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor de EMA cursus.

In mijn coaching en training maak ik gebruik van:

  • technieken uit de psychosynthese
  • motiverende gespreksvoering
  • meditatie, visualisatie en mindfulness
  • cognitieve gedragstherapie, ACT

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een uitnodigende en niet-veroordelende houding. Alcohol heeft je ooit ook iets gebracht. Door alcohol niet te verwerpen is het mogelijk om oprecht nieuwsgierig onderzoek te doen naar wat je wél wilt. Stoppen met drinken wordt een manier om je leven meer verdieping en betekenis te geven.

 

 

man french cap green backgroundHet geven van de training kan ik niet alleen en doe ik samen met Jan Kirpestein. Jan en ik zijn getrouwd en we zijn het grootste deel van het jaar op Le Puy Ardouin, ons landgoedje in de Franse Vendee. Daar vinden ook veel van de trainingen plaats. Jan heeft 37 jaar gewerkt bij de Nederlandse politie en daar diverse functies bekleed. De laatste 5 jaar heeft hij o.a. het managementteam van de Landelijke Eenheid begeleid. Jan is o.a. door Schouten & Nelissen (persoonlijke leiderschap) en Phoenix (transactionele analyse) opgeleid en gecertificeerd trainer en coach.

Wil je inzicht, kennismaken en een inspiratieboost?

Stuur een bericht.

neem contact op »

“Dank je wel voor het gesprek. Het open hier over vertellen en jouw feedback en tips maken dat ik in ieder geval een stuk positiever over mijzelf denk. Ik krijg er bijna zin in, niet drinken.” Frans, 47 jaar

LONGREAD PETRA MOES           LONGREAD METHODE VOORBIJ ALCOHOL