Boost-gesprek

Petra is beschikbaar voor een online Boost - gesprek. Dit is een sessie voor iedereen die een mentale, bezielde opkikker nodig heeft. Het is speciaal bedoeld voor wie het boek heeft gelezen of leest, de online cursus heeft gedaan of doet. Ook is het een manier om de stof te verversen voor wie in het verleden een training volgde. Sta je  helemaal aan het begin van je veranderproces? We kunnen samen kijken wat passende stappen zijn voor jou.

In dit gesprek kijken we naar eventuele stagnaties in je leven en hoe je weer zicht krijgt op essentie. Met éen of twee gesprekken kun je de stof uit het boek nog beter integreren. We bespreken wie je in essentie zou kunnen zijn, je krijgt praktische tips op maat en morele steun. Kortom: dit gesprek geeft je helder inzicht en een flinke oppepper.

Heb je te maken met een terugval? Vaak kan een enkel gesprek je weer op de rit krijgen.

Na afloop van het krijg je een email met allerhande tips en links speciaal voor jou. Deze tips kunnen bestaan uit boektitels, een workshop, winkel of website. Wat het dan ook maar is wat jou nuchter houdt en in essentie brengt.

Heb je behoefte aan een langduriger traject of real live contact? Kijk dan bij de collega's die wij aanbevelen.

De kosten voor een boost-gesprek zijn 125 euro per uur.
Het Boost gesprek is eenmalig of voor maximaal 3 keer.
Wil je een afspraak maken?

>> NEEM CONTACT OP >>