Veelgestelde vragen

Waarom is dit Premium Lidmaatschap er?

Wanneer je lid wordt van de Helder Community doe je dat niet alleen voor het forum. Het idee is dat er een gemeenschap ontstaat voor mensen die niet (meer) drinken en elkaar op verschillende manieren kunnen ontmoeten. Door lid te worden van de community ben je steun en krijg je steun. Je kunt altijd terecht in het forum, krijgt 5 euro korting op de workshops en daarnaast filmpjes en content die anderen niet krijgen. 

 

Waarom is dit lidmaatschap betaald?

Er zijn 3 redenen dat het lidmaatschap van de Helder Community betaald is:

1. Niets is gratis. Op Facebook betaal je met je persoonlijke gegevens en door advertenties te tolereren, op andere 'gratis' fora worden de kosten betaald door de overheid of sponsoren.

2. Er is best wat aanbod voor fora of plekken waar je niet hoeft te betalen. Mijn ervaring is dat dit niet altijd op een prettige manier is afgeschermd, iedereen kan daar meekijken en er makkelijke via Google in terecht komen. Een betaald forum heeft een drempel waardoor je weet dat er niet zomaar wordt meegekeken.

3. Het forum draait op mijn eigen site, daardoor weet je dat je gegevens nooit gedeeld zullen worden. We hebben zelf controle over alles wat je hier zegt. Bij externe servers geef je die controle uit handen.

3. De community en de gesprekken die we voeren, het delen van ervaringen is waardevol. Het voegt waarde toe. Het bestaan van de community, de mensen die mij hebben gevonden, is het resultaat van jaren toegewijd en hard werken. Een plek veroveren op het internet, vindbaar zijn, video's maken, artikelen schrijven, podcasts maken en een voortdurende investering in de website hebben daarvoor gezorgd. Wanneer je als gebruiker waarde krijgt kun je overwegen daar iets voor over hebben. De kosten (4,95 per maand of 45 per jaar) kun je er uithalen door de kortingen op events en producten. Bovendien: door niet te drinken bespaar je ook geld ; ).

Naast het premium membership en de community is er op deze site heel veel gratis beschikbaar:  je vindt video's, artikelen, columns, podcasts en wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrieven onder het menu INFO.

 

Hoe kan ik lid worden?

Lees hier hoe je premium lid kunt worden van de community.

 

Kan ik mijn lidmaatschap direct opzeggen of wijzigen?

Je kunt op ieder moment je lidmaatschap beëindigen. Ga daarvoor naar je profielpagina.

 

Hoe kan ik mijn schermnaam op het forum wijzigen?

Je kunt hier je schermnaam wijzigen.

 

Kan ik anoniem blijven in het forum?

Ja, je kiest zelf je schermnaam waarmee je zichtbaar bent in het forum.

 

De korting in de shop doet het niet, hoe kan dat?

De korting in de shop werkt alleen als je bent ingelogd onder het emailadres en met de gebruikersnaam waarmee je je voor het eerst hebt aangemeld. Controleer dit eerst en probeer het dan nog een keer.

 

Ik wil een anonieme bijdrage doen, is dat mogelijk?

Wanneer je een bijdrage wilt leveren aan ons werk met een donatie kun je premium lid worden in de shop. Je krijgt een factuur met btw. Wanneer je geen berichten schrijft op het forum blijf je voor de andere leden onzichtbaar.

 

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail via onze contactpagina.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.