Over de lidmaatschappen

Je wordt premium member van de Helder Community door:

  • deel te nemen aan de online cursus. Vanaf je aanmelding voor de cursus heb je 30 dagen gratis toegang tot het forum. Is er in die periode een Helderder Sessie? Dan krijg je een 5 euro korting. Er is voor deelnemers aan de online cursus een eigen besloten groep in het forum.
  • deel te nemen aan De Kunst van Nuchter Leven. Gedurende de gehele looptijd van de training heb je gratis toegang tot het forum en krijg je 5 euro korting op de Helderder Sessies die in die periode plaatsvinden. De deelnemers van de training die op dat moment loopt hebben een eigen besloten groep op het forum.
  • deel te nemen aan de Week in Frankrijk. Vanaf je aanmelding voor de week tot 3 maanden daarna heb gratis toegang tot het forum. Is er in die periode een Helderder Sessie? Dan krijg je 5 euro korting.
  • maandelijks een bedrag te betalen van 4,95. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd en kun je op ieder moment opzeggen. Is er in die periode een Helderder Sessie? Dan krijg je 5 euro korting. TIP! Kom je naar een Helderder Sessie? Dan kun je die maand dus zonder extra kosten gratis premium member zijn. Zorg dat je je eerst aanmeldt als premium lid en bestel daarna pas je ticket. Andersom kunnen we de korting niet toepassen.
  • jaarlijks een bedrag te betalen van 45 euro. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd en kun je op ieder moment opzeggen. Je hebt het hele jaar 5 euro korting op iedere Helderder Sessie.

De korting voor de Helderder Sessies en andere aanbiedingen die voortkomen uit je premium lidmaatschap zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Naast lidmaatschap van het forum en de korting op de Helderder Sessies zullen er in de toekomst meer aanbiedingen zijn voor leden.