Premium membership

Word premium member van de Helder Community

Je bent niet alleen! Wanneer je stopt met alcohol of al langer niet drinkt is gezelschap van ’soortgenoten’ verfrissend en verhelderend. Als premium member van Helder heb je laagdrempelig toegang tot andere ’lucky ones’ zoals jij, krijg je kortingen en toegang tot exclusief materiaal en bovendien directe support van Petra.

Als premium member krijg je:

  • onbeperkt toegang tot het online forum (ervaringsverhalen, recepten, tips & tricks, inspiratie, events etc)
  • 7,50 korting op deelname aan de Helderder Sessies
  • de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan Petra in het forum
  • video’s en andere content, alleen voor premium leden
  • in de toekomst: korting op events

Het lidmaatschap is 9,95 per maand of 75 euro per jaar. Het bedrag wordt maandelijks of jaarlijks van je rekening afgeschreven en kun je per maand of per jaar opzeggen.

Deelnemers aan de online cursus 30 dagen zonder alcohol hebben een maand gratis toegang tot het forum en 1 keer een korting van 7,50 op een Helderder Sessie. De toegang tot het forum gaat in op de dag van aankoop. De korting op de Helderder Sessie is geldig tot 3 maanden na aankoop.

Deelnemers aan de training De Kunst van Nuchter Leven krijgen gedurende de looptijd van hun training gratis toegang tot het forum en bovendien 1 keer een korting van 7,50 op een Helderder Sessie. De korting op de Helderder Sessie is tot 3 maanden na aanvang van de training geldig.

Ik word premium member voor € 9.95 per maand Ik word premium member voor € 75 per jaar