Solotraject op maat

Wij geven trainingen aan groepen omdat het samenwerken met anderen in zo'n intensief veranderproces heel veel toevoegt. Soms is het echter niet mogelijk een groep te volgen. Omdat je direct aan de slag wilt of omdat anonimiteit of discretie belangrijk voor je is. Per jaar bieden we aan een beperkt aantal personen de gelegenheid om een individueel traject te doen.

 

Is het tijd om te erkennen wat écht belangrijk voor je is?

 

Kom naar Le Puy Ardouin. Daar ben je op jezelf en met jezelf. 

Een individuele training

Je komt naar Le Puy Ardouin in de Franse Vendee. We gaan 5 dagen aan de slag. We kijken op een open en uitnodigende manier naar jou en je gewoonten. We laten je zien dat er een ander perspectief mogelijk is. Je kunt een keuze maken wat je wilt doen met je alcoholgebruik en je leven. Vanuit een positieve houding, omdat je iets anders wilt, niet omdat het moet of omdat je iets niet meer mag.

Dit is je kick-off, een reset, het fundament. Dit is een training met coaching en geen therapie. Wij stellen ons niet op als hulpverleners maar als mede-mensen die je de weg kunnen wijzen en op weg helpen. We reizen graag een eindje met je mee. Je krijgt naast theorie ook op maat gemaakte oefeningen, sessies met Jan en Petra, buitenactiviteiten (wandelen, fietsen) en vormen van mindfullness. Je zult veel op jezelf zijn én krijgt ook gelegenheid om de omgeving te verkennen.

Een soloweek in Frankrijk is ook voor wie elders (in de reguliere verslavingszorg of in het buitenland) in behandeling is of is geweest. Onze visie is hierop een aanvulling en komt niet 'in de plaats van'. Zo kan deze week je een extra 'kick' geven als het nuchtere leven je zwaar valt, als je het gevoel hebt dat je niet 'mag' drinken. Ook als je behoefte hebt aan meer zelfkennis, verdieping, rust of een luisterend oor, zorgen we voor een passend programma. 

Opvolging en integratie

De frequentie, vorm (live, telefonisch, email), plaats en intensiteit van opvolging bespreken we aan het eind van deze week en ligt aan jouw persoonlijke leven en behoeften. Mogelijk hebben we een aantal gesprekken in de weken of maanden erna, mogelijk verwijzen we je door naar een collega in Nederland, misschien is er iets anders nodig. Samen kijken we wat passend en gewenst is.

Voor wie

Deze individuele week is voor iedereen die een gewoonte wil doorbreken en merkt dat hij of zij vastloopt in de gedachten en voornemens daarover. Het kan over alcoholgebruik gaan maar het kunnen ook andere middelen of gewoonten zijn.

Prijs

De individuele week in Frankrijk is 5000 euro, inclusief btw. Kom je met je partner of een vriend/in? Dan betaal je samen 7500 euro. Deze prijs is inclusief: de begeleiding, 6 overnachtingen, alle maaltijden en intake. De reis naar Le Puy Ardouin betaal je zelf.

 

Heb je genoeg van meer van hetzelfde?

Ben je bereid te investeren in een intensieve aanpak?

 
 

We maken vervolgens een belafspraak waarin we kijken of dit traject passend is voor jou.

 

Meer informatie over de methode Voorbij Alcohol »