Solotraject op maat

 
 

Wij geven trainingen aan groepen omdat het samenwerken met anderen in zo'n intensief veranderproces heel veel toevoegt. Soms is het echter niet mogelijk een groep te volgen. Omdat je direct aan de slag wilt of omdat anonimiteit te belangrijk is.

 

Wil je nuchter, helder en vrij door het leven gaan?

De dingen gaan doen die écht belangrijk voor je zijn?

 

Per jaar bieden we aan een beperkt aantal personen de gelegenheid om een individueel traject te doen. Dit traject bestaat uit:

 

intake/onderzoekssessie van 2,5 uur

We spreken af op een plek van jouw keuze, ik vertel over onze methode, jij vertelt jouw verhaal. Ik geef een indicatie over de mogelijkheden.

 

persoonlijk advies en interventieplan

Binnen 2 dagen na de sessie ontvang je een persoonlijk interventieplan. Als je hiermee akkoord gaat ondertekenen we een overeenkomst waarin tijdsplanning en intentie en jouw investering zijn vastgelegd.

 

een individuele training

Je komt naar Le Puy Ardouin in de Franse Vendee voor minimaal 5 dagen. Dit is je kick-off, het fundament. Je krijgt personal training, sessies met Jan en Petra, buitenactiviteiten, mindfullness en ook gelegenheid om de omgeving te verkennen. Hier maak je een keerpunt.

 

opvolging in solosessies

De frequentie, vorm (live, telefonisch, email), plaats en intensiteit van de solosessies hebben we vastgelegd in het interventieplan. Indien nodig of gewenst kunnen we hier op uitbreiden.

 

Ben je bereid te investering in een intensieve samenwerking waarbij je een live-changing transformatie maakt?

 
 
 
 

We maken vervolgens een belafspraak waarin we kijken of dit traject passend is voor jou.

 
 
 

Meer informatie over de methode Voorbij Alcohol »