In de media

Longread in Vrij Nederland over de High Functioning Alcoholic

José Bernaerts schreef een uitgebreid artikel over de Hoog Functionerende Alcoholist. Wat is het? Wie is het? En allerlei andere vragen die daarover leven komen aan bod. Mijn eigen casus dient als voorbeeld en ook een paar ex-deelnemers van de trainingen komen aan het woord. Uiteraard omdat De Kunst van Nuchter Leven zich exclusief richt op deze groep. Hier lees je het artikel online. 

website vrij Nederland HFA

Artikel over workaholisme (en alcohol) in Financieel Dagblad

Op 29 september 2018 stond in het FD (Financieel Dagblad) een artikel over workaholisme. Ik vertel daar in dat ook alcohol daar vaak een rol in speelt. Je leest het artikel hier, op de site van het FD. Om het te kunnen lezen dien je je aan te melden, je leest de eerste 5 artikelen per maand gratis.

 

schermafdruk FD artikel Verslaafd aan je werk

 

Artikel NRC

Op 20 juni 2018 plaatste het NRC mijn blog als opinie artikel. Je leest het hele artikel via deze link.

HP de Tijd

Het coverartikel van De HP de Tijd van mei 2018 ging over alcohol. Ik ben daarvoor geïnterviewd en kreeg veel ruimte om mijn visie voor het voetlicht te brengen. Wanneer je op het plaatje klikt kom je op de site van HP de Tijd, je kunt daar het hele artikel (tegen betaling) lezen.

Artikel WACHT!

September 2015 verscheen dit artikel in WACHT!. Klik op het plaatje om een pdf te openen.

Interview 7 Ditches TV

Op 13 april 2015 werd ik geïnterviewd op 7 Ditches TV. Klik op onderstaand plaatje als je het interview wilt bekijken.

Artikel Zij aan zij

Klik op het plaatje om het artikel te lezen (pdf, opent in een nieuwe tab/venster).

Columns Santé

In 2013 verscheen er maandelijks een column van mijn hand in Santé over (alcohol)verslaving. Klik op een plaatje en er opent zich een pdf in een nieuwe tab of venster.