'Ik houd niet van water, alcoholvrije wijn is smerig en in frisdrank zit teveel suiker; bovendien is thee voor saaie mutsen en cola kinderachtig.' Nee, dan kun je bijna beter blijven drinken ... hoor ik er onuitgesproken in doorklinken. Ik kan het me ook wel voorstellen. Het is nogal een zoektocht. In de winkels, in je sociale leven, in jezelf ...

Om die reden had ik jullie vorige week een artikel beloofd over alcoholvrije drankjes. Ik schreef mijn hoofd leeg en verzuchtte een paar keer tegen Jan: 'het is best veel werk ...'. Toen ik de highlights had opgeschreven van alle biertjes, cocktails, choco's en sapjes waar ik mij enthousiast over voel was ik 4500 woorden verder. Zo'n lijvig stuk, jammer om dat gewoon als bericht op de website te plaatsen en in de vergetelheid te laten raken, laat ik er een e-book van maken! Maar een ebook, daar zaten ook wat haken en ogen aan. En zo besloot ik in een onvoorzien moment dat ik de links, teksten en foto's dan net zo goed in een nieuwe website kon gieten. Goed benaderbaar, up-to-date te houden en ook ... het verwezenlijken van een verlangen dat al een tijdje geparkeerd stond.

In een behoorlijke manische staat heb ik de afgelopen 6 dagen besteed aan het schrijven van teksten, maken en bewerken van foto's, bouwen website, logo, social media gekoppeld. En ineens staat er een nieuw merk. Oeps. I love it : ).

Ik heb gemerkt wat je kunt verzetten als je 'in flow' en 'in lijn' bent met essentie.

Wat een heerlijkheid, when you've got your mojo working.

Dus, daar komt ie ... I proudly present ....

Fresh Mojo

the unblended guide in the booze-free galaxy

Ga maar snel kijken en laat me weten wat je vindt.

De website is nét online gegaan en de rest van dit weekend zal ik nog veel berichten en links bijplaatsen. Vervolgens ga ik wekelijks aanvullingen doen want de wereld van alcoholvrije drankjes zit in een stroomversnelling en er is heel veel nieuws te melden! Je kunt je op Fresh Mojo aanmelden voor een wekelijkse update. To keep your mojo fresh zeg maar.