Ik heb er al eerder over geschreven, mijn haat-liefde verhouding met Facebook ... Het online ontmoeten van, en praten met, anderen is ongelofelijk waardevol. Maar wanneer daar schimmige commerciële belangen van derden doorheen gaan lopen, voelt dat niet meer vrij en veilig. Daarom heeft Erik van WPwebbouw een heel nieuw forum voor ons gebouwd, niet zoals de 'ouderwetse fora', maar eentje die wat betreft 'look & feel' veel meer lijkt op Facebook. We zijn immers gewend geraakt aan communiceren in een 'tijdlijn'. Hier zie je echter geen toeters en bellen en 100.000 knopjes en buttons en advertenties. Rust en inhoud, aandacht en contact, daar gaat deze community en dit forum over. De afgelopen weken heeft een aantal mensen het forum uitgeprobeerd, we hebben aanpassingen gedaan en nu is het tijd om het kamerbreed voor het voetlicht te brengen. 

De Helder Community is voor iedereen die niet drinkt of overweegt met alcohol te stoppen. Of je nu gisteren je laatste wijntje dronk of 20 jaar geleden ... je bent welkom! De Helder Community wil mensen die niet drinken met elkaar in contact brengen, online en offline! De Helder Community heeft een forum, een 'digitaal dorpsplein'. Hier wissel je ervaringen uit, je ups and downs, vind je tips en kun je ondersteuning krijgen van Petra. Je kunt als ouwe rot de 'rookies' een hart onder de riem steken en als beginneling een fris licht werpen vanuit jouw nieuwe nuchtere leven.

> Iedereen die een training of cursus volgt bij Petra is gedurende de looptijd van die cursus gratis en automatisch premium member van de Helder Community. In het forum kun je je groepsgenoten van de training De Kunst van Nuchter Leven opzoeken of andere deelnemers van de online cursus 30 Dagen Zonder Alcohol ontmoeten. Het heeft echt iets om je successen en twijfels of moeite te kunnen delen!

> Premium members krijgen 5 euro korting op de Helderder Sessies, deze korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen in de shop. De korting is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

> Premium members krijgen in de toekomst speciale aanbiedingen zoals korting op toegang tot events en producten.

> Premium lidmaatschap is een mogelijkheid voor mensen om het werk van Petra Moes / De Kunst van Nuchter Leven een duwtje in de rug te geven. Draag je het werk een warm hart toe en wil je het ondersteunen? Dan kun je lid worden en is die bijdrage je donatie.

 

TIP! Kom je naar een Helderder Sessie? Dan kun je die maand gratis premium member zijn. Zorg dat je je eerst aanmeldt als premium lid en bestel daarna pas je ticket. Andersom kunnen we de korting niet toepassen.

 

De informatie over de lidmaatschappen op een rij:

Je wordt premium member van de Helder Community door:

  • deel te nemen aan de online cursus. Vanaf je aanmelding voor de cursus heb je 30 dagen gratis toegang tot het forum. Is er in die periode een Helderder Sessie? Dan krijg je een 5 euro korting. Er is voor deelnemers aan de online cursus een eigen besloten groep in het forum.
  • deel te nemen aan De Kunst van Nuchter Leven. Gedurende de gehele looptijd van de training heb je gratis toegang tot het forum en krijg je 5 euro korting op de Helderder Sessies die in die periode plaatsvinden. De deelnemers van de training die op dat moment loopt hebben een eigen besloten groep op het forum.
  • deel te nemen aan de Week in Frankrijk. Vanaf je aanmelding voor de week tot 3 maanden daarna heb gratis toegang tot het forum. Is er in die periode een Helderder Sessie? Dan krijg je 5 euro korting.

De korting voor de Helderder Sessies en andere aanbiedingen die voortkomen uit je premium lidmaatschap zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Wanneer je je afvraagt waarom deze betaalde lidmaatschappen er zijn of andere vragen hebt over het forum, kijk dan hier bij de vragen en antwoorden over het premium lidmaatschap.